Klantenwaardering 4,9

Alle kosten op een rijtje

Tarieven behandelingen

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

Acne behandeling

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Neoskin terecht voor acne behandelingen. Een acne behandeling bestaat uit verschillende onderdelen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die altijd afgestemd zijn op de ernst van uw acne, het soort acne en uw huidtype.

Acne diepte reiniging + peeling

€ 56

30 minuten

Acne diepte reiniging Plus

€ 79

Met deze uitgebreide behandeling wordt er naast de diepte reiniging een sterke peeling aangebracht. Afsluitend wordt de de huid met een peel off masker of lichttherapie gekalmeerd, tevens hebben deze een antibacteriële werking op de huid.

60 minuten

Dermalux blue light lichttherapie kuur

€ 320

Blauw licht (415nm) zorgt voor vermindering van de bacteriën die bijvoorbeeld acné veroorzaken. Blauw licht verminderd ook de talgproductie en verbetert de huidbalans. Geschikt voor het behandelen van huidvlekken en oneffenheden op de huid.

Kuur van 10 behandelingen

After lipo massage

Een after lipo massage met de Icoone, uitgevoerd bij Neoskin, is een specifieke massagebehandeling die wordt toegepast na liposuctie (lipo) om het herstelproces te ondersteunen en het uiteindelijke resultaat te verbeteren. De Icoone is een geavanceerd apparaat voor mechanische bindweefselmassage, dat helpt bij het verminderen van zwelling, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van de afvoer van vocht en toxines uit het behandelde gebied. Deze massage kan helpen om eventuele fibrose (verharding van het weefsel) te verminderen, littekenweefsel te verzachten en de huidtextuur te verbeteren, waardoor een gladder en gelijkmatiger resultaat wordt bereikt na de liposuctieprocedure.

After lipo massage

€ 55

30 minuten

Behandeling tegen haaruitval

Heeft u last van haarverlies? Dunner wordend haar of kale plekken op de hoofdhuid of in de baardgroei? Geen reden tot paniek, maar onderneem wel actie.

Tijdens de behandeling werken wij met de producten van Toskani. Neoskin is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende vormen van alopecia en beschikt over de complete productlijn van Toskani voor medisch en thuisgebruik. Het doel van de 360 graden behandeling is om haaruitval tegen te gaan, de haargroei te stimuleren en het haar dikker te maken.

Mesotherapie Anti-hairloss

€ 120

Kuur

Mesotherapie Anti-hairloss

€ 895

8 behandelingen

Biopeeling

De 2B Bio-Peeling is een natuurlijke peeling gericht op pure huidverbetering.

Biopeeling

€ 79

60 minuten

Camouflagetherapie

Bij Neoskin werken wij met de camouflageproducten van Derma Color en Oxygenetix. Dit zijn medische camouflageproducten die gebruikt kunnen worden om huidoneffenheden en huidaandoeningen tijdelijk te verbergen. Ook kunnen huidreacties, die na medische of cosmetische behandelingen ontstaan, met de producten van Oxygentix veilig gecamoufleerd worden. Een gewone make- up geeft bij huidoneffenheden vaak onvoldoende dekking en huidaandoeningen kunnen door het gebruik van make-up verergeren.

Camouflage therapie

€ 45

Advies product, kleur en aanbrengen van de camouflage

45 minuten

Oxygenetix

€ 79

Clearlift: anti-aging

Met deze laser kan je het effect van een mini facelift behalen zonder te hoeven snijden en zonder hersteltijd. De opperhuid blijft namelijk intact bij deze behandeling. Dit zorgt er ook voor dat deze behandeling geschikt is voor elk huidtype en het gehele jaar door kan worden uitgevoerd: zelfs in de zomer!

Losse behandeling

Gezicht

€ 150

Hals

€ 120

Rondom ogen

€ 65

Onderste gedeelte gezicht

€ 120

Bovenste gedeelte gezicht

€ 120

Kuur

Gezicht

€ 450 of € 800

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Hals

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Rondom ogen

€ 250 of € 350

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Onderste gedeelte gezicht

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Bovenste gedeelte gezicht

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Coagulatie

Bij Neoskin kunnen kleine huidafwijkingen door middel van coagulatie eenvoudig worden verwijderd.

Coagulatie 1 plekje

€ 35

15 minuten

Coagulatie meerdere plekjes vanaf

€ 65

30 minuten

Cryotherapie

Cryotherapie is een behandeling waarbij met vloeibare stikstof weefsel wordt bevroren met als doel het ongewenste plekje te verwijderen.

Cryotherapie 1 plekje

€ 35

15 minuten

Cryotherapie meerdere plekjes vanaf

€ 65

30 minuten

Dermapen

De Dermapen® is een micro needling systeem waarmee op een snelle en effectieve manier huidverbetering kan worden bereikt. Honderden micro kanaaltjes, die door middel van de pen in de huid worden gemaakt, zorgen ervoor dat de huid zich in de diepte gaat vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Door het maken van deze kanaaltjes zorgen we ervoor dat het natuurlijke herstelproces in gang wordt gezet. Het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor groei- en herstelfactoren vrij komen. Dit resulteert in een aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Daarnaast worden door het speciale druksysteem hoogwaardige werkstoffen met vitamines door de kanaaltjes de huid ingebracht.

Bij Neoskin werken bij met de nieuwste Neopen® van Dermapen World. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Klein oppervlak (bijvoorbeeld een litteken)

€ 79

30 minuten

Middel groot oppervlak (bijvoorbeeld een deel van het gezicht)

€ 99

Bestaande uit: reiniging + diepte reiniging + Neopen® van Dermapen World + TKN combinatie coctail aangepast op uw huidtype + TKN Peel off Masker + verzorgende crème.

45 minuten

Groot oppervlak (bijvoorbeeld het hele gezicht)

€ 135

Bestaande uit: reiniging + diepte reiniging + Neopen® van Dermapen World + TKN combinatie coctail aangepast op uw huidtype + TKN Peel off Masker + verzorgende crème.

75 minuten

Erbium Laser

Bij Neoskin kunt u terecht voor de nieuwste, meest effectieve laserbehandeling met de fractionele, erbium pixel laser. De erbium pixel laser zorgt voor huidvernieuwing door de productie van nieuw collageen en elastine vezels in de diepere huidlagen te stimuleren. Door de laserbehandeling wordt schade in het bindweefsel hersteld waardoor de huid gladder en sterker wordt. Fijne lijntjes vervagen, diepe rimpels verzachten en verkleuringen van de huid worden minder zichtbaar of verdwijnen. Dit geeft de huid een gezonde, egale en daardoor jeugdigere uitstraling.

Per behandeling

Litteken klein

€ 65

Litteken middelgroot

€ 95

Litteken groot

€ 150

Gezicht geheel

€ 295

Voorhoofd

€ 165

Rondom ogen

€ 120

Wangen

€ 165

Rondom mond

€ 165

Hals

€ 195

Decolleté

€ 195

Handen

€ 145

Striae klein gebied

€ 120

Striae middelgroot gebied

€ 190

Striae groot gebied

€ 245

Striae extra groot gebied

€ 325

Icoone® bindweefselmassage

De Icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Door deze techniek in combinatie met Laser en Led-lichtbronnen is de Icoone® breed inzetbaar voor zowel medisch als cosmetische behandelingen. De Icoone® LASER werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

Huidverstrakking en plaatselijk vet verwijderen

De innovatieve Icoone® LASER-technologie combineert mechanische stimulaties met de werking van LASER & LED-lichtbronnen. Deze zijn gericht op het snel en effectief afvoeren van vet wat door sporten of bewegen niet afgevoerd wordt. 650 nm LED: verjongt de huid door de fibroblasten te activeren in het bindweefsel en de aanmaak van collageen te stimuleren. Deze golflengte bereikt de vet cellen waardoor het celmembraan doorlaatbaar wordt. Hierdoor komt het vetgehalte van de cellen vrij.915 nm LASER: voert een modellerende werking uit door de diepste lagen van het weefsel te bereiken, vet cellen te stimuleren en lipolyse te activeren.

Gelaat & hals

€ 85

Lichaam (incl. 1 focus zone 40 min.)

€ 85

Extra focus zone

€ 40

Body suit

€ 30

Gratis bij een kuur

Healthcare

Behandeling afhankelijk van zone

€ 45

Extra focus programma

€ 20

Laserbehandeling beenvaatjes

Beenvaatjes zijn chronisch verwijde haarvaatjes (adertjes) als gevolg van verslapping van de vaatwandjes. Deze vaatjes geven medisch vaak geen klachten maar kunnen cosmetisch storend zijn. Beenvaatjes kunnen ook een oorzaak zijn van spataderen in de omgeving. Vaak is het ontstaan van beenvaatjes erfelijk bepaald maar ook externe oorzaken zoals een staand beroep en zwangerschap kunnen een rol spelen. Bij Neoskin kunnen deze ontsierende rode of blauwe haarvaatjes, ook wel berkentakjes genoemd, effectief worden verwijderd met de Cooled Laser Long Pulsed 1064nm Nd:Yag laser.

Per behandeling

Enkele beenvaatjes

€ 95

Beenvaatjes middelgroot gebied

€ 140

Beenvaatjes groot gebied

€ 195

Beenvaatjes extra groot gebied

€ 240

Laserbehandeling pigmentvlekken

Bij Neoskin kunnen de volgende pigmentafwijkingen door middel van lasertherapie effectief worden behandeld:

 • Zonnevlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Café-au-lait vlekken
 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Sproeten en moedervlekken

Per behandeling

Klein oppervlakte

€ 65

Middelgroot oppervlakte

€ 95

Groot oppervlakte of meerdere plekjes vanaf

€ 150

Laserbehandeling vaatjes en roodheid

Bij Neoskin kunnen de volgende vaatafwijkingen door middel van lasertherapie effectief worden behandeld:

 • Couperose (vaatjes)
 • Oppervlakkige en diepe teleangiëctastieën
 • Spider naevus (spinnenkopje)
 • Bloedblaasjes
 • Wijnvlekken
 • Rosacea
 • Roodheid in het gelaat, hals of decolleté
 • Beenvaatjes

Per behandeling

Spider naevi

€ 45

Neusvleugels

€ 65

Neus geheel

€ 85

Wangen klein

€ 110

Wangen groot

€ 135

Wangen en neus

€ 150

Wangen, neus en kin

€ 165

Decolleté

€ 165

Enkele beenvaatjes

€ 95

Beenvaatjes middelgroot gebied

€ 140

Beenvaatjes groot gebied

€ 195

Beenvaatjes extra groot gebied

€ 245

Laserontharing

Bij Neoskin beschikken we over een jarenlange ervaring op het gebied van laserbehandelingen. Heeft u last van overbeharing of ongewenste haargroei in het gezicht of op uw lichaam dan kunt u bij Neoskin terecht voor definitieve ontharing door middel van een laser.

Vrouwen

Gezicht

€ 150

Wenkbrauwen en neusbrug

€ 60

Wangen

€ 70

Bakkebaarden

€ 60

Bovenlip

€ 60

Kin

€ 60

Hals

€ 70

Nek

€ 70

Oksels

€ 50

Armen

€ 150

Onderarmen inclusief handen

€ 120

Handen

€ 45

Tepelhoven

€ 35

Borsten

€ 80

Buik

€ 90

Billen

€ 120

Strook onder en rondom navel

€ 60

Bikinilijn

€ 75

Bikinilijn groot

€ 95

Bovenbenen

€ 170

Onderbenen inclusief voeten

€ 150

Voeten

€ 45

Mannen

Wenkbrauwen en neusbrug

€ 60

Oren

€ 60

Jukbeenderen

€ 60

Baard

€ 130

Hals

€ 80

Nek

€ 80

Oksels

€ 50

Schouders

€ 90

Bovenrug

€ 130

Rug geheel met schouders

€ 190

Onderarmen inclusief handen

€ 120

Handen

€ 45

Rondom tepels

€ 35

Borst

€ 80

Buik

€ 90

Bovenbenen

€ 170

Onderbenen inclusief voeten

€ 150

Voeten

€ 45

Littekenbehandeling

Littekens kunnen de volgende klachten geven:

 • Hypertrofie
 • Roodheid en verkleuring
 • Pijn en jeuk
 • Verharding en verkleving
 • Slechte doorbloeding
 • Bewegingsbeperking

Naast deze klachten kan een litteken ook cosmetisch storend zijn. Neoskin biedt verschillende soorten behandelingen aan om littekens te verbeteren en de klachten hiervan te verminderen.

Littekenbehandeling vanaf

€ 65

Gemiddelde prijs afhankelijk van de behandelmethode.

30 minuten

MesojectGun

Met de MesojectGun kan op een veilige, prettige, pijnloze en efficiëntie manier de huid gestimuleerd worden om werkzame stoffen beter en dieper op te nemen. Dit gebeurt door middel van een techniek dat elektroporatie (elektrische pulsen) genoemd word. dit word gecombineerd met een speciale mico-exfoliatie kopstuk, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Met deze behandeling kunnen we werkzame ingrediënten tot 4 mm diep in de huidcel sluizen, daar waar het zijn werk kan doen.

De behandeling is geschikt voor zowel het gelaat en lichaam, maar ook lokaal als bijvoorbeeld versteviging van de hals kaaklijn. Het word ook ingezet als hoofdhuidbehandeling om haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan.

Omdat er geen injecties nodig zijn, is er geen hersteltijd en kan de behandeling bij elk huidtype veilig ingezet worden.

Hele gelaat

€ 129

Bestaande uit: reiniging + diepte reiniging + peeling + MesojectGun + TKN coctail + TKN Peel off mask + verzorgende crème.

60 minuten

Deel van het gelaat

€ 89

45 minuten

Rondom de ogen

€ 65

30 minuten

Mesotherapie haaruitval

€ 120

Kuur

Mesotherapie haaruitval

€ 895

8 behandelingen

Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt de bovenste huidlaag gepeeld.

Gezicht

€ 79

60 minuten

Oedeemtherapie

Oedeem is een overmatige ophoping van vocht in een bepaald lichaamsdeel. Door een stoornis in het lymfestelsel wordt overtollig weefselvocht onvoldoende afgevoerd. Wanneer het lymfestelsel niet goed werkt, kan dat problemen voor uw gezondheid opleveren. Om het lichaam te helpen het overtollige vocht af te voeren kunt u bij Neoskin terecht voor oedeemtherapie.

Ontharing (elektrische epilatie)

Blonde, witte, grijze en rossige haartjes zijn vanwege een tekort aan pigment niet geschikt voor laserontharing. Om deze ongewenste haargroei definitief te laten verwijderen kunt u bij Neoskin terecht voor elektrische epilatie behandelingen.

Elektrische epilatie

€ 45

30 minuten

Elektrische epilatie

€ 60

45 minuten

Peelings

Peelings zijn vloeistoffen met bepaalde zuren die op de huid aangebracht worden om de huid te ex-foliëren. Enkele dagen na de behandeling schilferen de oude huidcellen af en de aanmaak van jonge, nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Door dit proces zullen fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen minder zichtbaar worden. De huidstructuur en de aanmaak van collageen verbetert, de aanmaak van talg en mee-eters in de huid vermindert.

Peelings kunnen op basis van de aanwezige concentraties van de ex-foliërende bestanddelen en de diepte waarop deze in de huid kunnen doordringen onderverdeeld worden in: oppervlakkige, medium en diepe peelings.

Welke peeling voor u geschikt is en welke peeling voor uw huid het beste werkt is afhankelijk van uw huidtype, de conditie van de huid en indicatie waarvoor de peeling wordt in gezet.

Toskani Peeling

€ 79

Reiniging + diepte reiniging + Toskani peeling + Toskani Peel Off Mask + Dermalux lichttherapie + Toskani ampul + verzorgende crème.

60 minuten

Toskani TCA Peeling

€ 170

Bij een TCA-peeling ontvang je gratis de Toskani Total Recovery Cream voor optimaal huidherstel.

Plasmalift

Met de plasmalift kan je overtollige huid verminderen of verwijderen zonder te snijden en hiermee de huid liften en verstrakken.

Onderoogleden

€ 225

Bovenoogleden

€ 225

Frons

€ 75

Neus-lippenplooi

€ 95

Kaaklijn

€ 225

PRX-T33 skin-booster

De PRX-T33 peeling Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.

De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

Kenmerken en voordelen:

 • Direct zichtbaar effect.
 • Geen hersteltijd van de huid, door de unieke samenstelling.
 • Korte behandeltijd
 • Geschikt voor alle huidtype
 • Instant boost: hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.
 • Anti-aging: Optimaal effect na kuurverband. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.
 • Inclusief setje sachets van de WiQo Dermocosmetic crèmes als nabehandeling en voor een versterkend effect.
 • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, bindweefselmassage.

PRX-T33 No Needle Skin Booster

€ 100

30 minuten

PRX-T33 No Needle Skin Booster in combinatie met de Dermapen Microneedling

€ 165

60 minuten

Tattoo verwijderen

Wanneer u spijt heeft van het laten zetten van een tatoeage of de tatoeage niet meer zo mooi is als vroeger dan kunt u bij Neoskin terecht om de tatoeage te laten verwijderen.

Bij Neoskin werken we met de nieuwste lasertechnieken waarmee tatoeages verwijderd kunnen worden zonder dat hierbij littekens ontstaan. Ook permanente make-up kan met deze techniek goed worden verwijderd.

Per behandeling

Tattoo tot 5cm²

€ 45

Tattoo tot 10cm²

€ 80

Tattoo 10cm² tot 20cm²

€ 130

Tattoo 20cm² tot 30cm²

€ 150

Tattoo 30cm² tot 40cm²

€ 170

Tattoo 40cm² tot 50cm²

€ 190

Tattoo 50cm² tot 60cm²

€ 210

Tattoo 60cm² tot 70cm²

€ 230

Tattoo 70cm² tot 80cm²

€ 250

Tattoo 80cm² tot 90cm²

€ 270

Tattoo 90cm² tot 100cm²

€ 290

Vi Peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijke bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnenuit opbouwt. Daarnaast is VI peel de enige peeling die geschikt is voor behandeling van zowel de lichte als de donkere huid.

Waarvoor kan de VI peel worden ingezet?

 • Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
 • Acné en onzuiverheden – VI Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.
 • Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

VI Peel Regular

€ 225

Heeft een krachtig werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntje en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

60 minuten

VI Peel Precision Plus

€ 245

Zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma en pigmentatie.

60 minuten

VI Peel Purify met Precision Plus

€ 225

Een extra krachtige peeling tegen acne en acne littekens.

60 minuten

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak vandaag een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede