Klantenwaardering 4,9

Alles over
Icoone® bindweefselmassage

De Icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Door deze techniek in combinatie met Laser en Led-lichtbronnen is de Icoone® breed inzetbaar voor zowel medisch als cosmetische behandelingen. De Icoone® LASER werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

Huidverstrakking en plaatselijk vet verwijderen

De innovatieve Icoone® LASER-technologie combineert mechanische stimulaties met de werking van LASER & LED-lichtbronnen. Deze zijn gericht op het snel en effectief afvoeren van vet wat door sporten of bewegen niet afgevoerd wordt. 650 nm LED: verjongt de huid door de fibroblasten te activeren in het bindweefsel en de aanmaak van collageen te stimuleren. Deze golflengte bereikt de vet cellen waardoor het celmembraan doorlaatbaar wordt. Hierdoor komt het vetgehalte van de cellen vrij.915 nm LASER: voert een modellerende werking uit door de diepste lagen van het weefsel te bereiken, vet cellen te stimuleren en lipolyse te activeren.

Icoone behandeling dichtbij
Over de behandeling

Met de Icoone Laser kan het hele lichaam en het gezicht behandeld worden. Iedere behandeling wordt op maat uitgevoerd, afgestemd op uw wensen en gericht op een optimaal resultaat..

Deze mechanische bindweefselmassage is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van Icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

Voordelen van bindweefselmassage met de Icoone Laser:

  • Veilig en pijnloos
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Snel resultaat

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na de eerste behandeling ziet en voelt u direct resultaat! Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren wij de behandeling eens in de 6 weken te herhalen om het behaalde resultaat te houden.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om de behandeling te ondersteunen door gezond te eten, voldoende water te drinken en te bewegen. Onze huidtherapeut informeert u graag over eventuele ondersteunende voedingssupplementen.

Tarieven Icoone® bindweefselmassage

Gelaat & hals

€ 85

Lichaam (incl. 1 focus zone 40 min.)

€ 85

Extra focus zone

€ 40

Body suit

€ 30

Gratis bij een kuur

Healthcare

Behandeling afhankelijk van zone

€ 45

Extra focus programma

€ 20

Veelgestelde vragen over

Icoone® bindweefselmassage

De Icoone maakt gebruik van mechanische bindweefselmassage met behulp van roterende microstimulators. Dit stimuleert de huid op een niet-invasieve manier om de bloedsomloop te verbeteren, de huid te verstevigen en de collageenproductie te stimuleren.

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Klanten ervaren meestal een aangename massage-achtige sensatie tijdens de sessie.

De behandeling kan helpen bij het verminderen van cellulitis, verbeteren van de huidelasticiteit, bevorderen van lymfedrainage en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Het aantal sessies met de Icoone dat gemiddeld nodig is voor zichtbare resultaten kan variëren afhankelijk van individuele behoeften en het specifieke behandeldoel. Over het algemeen worden meerdere sessies aanbevolen voor een optimaal resultaat. Het behandelprotocol omvat vaak een kuur van 10 behandelingen.

Nee, er is geen hersteltijd. De huid kan enkele uren na de behandeling enigszins rood zijn als gevolg van de gestimuleerde doorbloeding. Klanten kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten.

De behandeling kan helpen bij het verminderen van cellulitis, het verstrakken van de huid, het verminderen van vetophopingen, verzachten van littekenweefsel en het stimuleren van de lymfedrainage.

Ja, de Icoone is over het algemeen geschikt voor diverse huidtypes.

De duur van een behandeling kan variëren, maar een behandeling duurt meestal circa 45 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke doelen.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede