Klantenwaardering 4,9

Alles over
After lipo massage

Een after lipo massage met de Icoone, uitgevoerd bij Neoskin, is een specifieke massagebehandeling die wordt toegepast na liposuctie (lipo) om het herstelproces te ondersteunen en het uiteindelijke resultaat te verbeteren. De Icoone is een geavanceerd apparaat voor mechanische bindweefselmassage, dat helpt bij het verminderen van zwelling, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van de afvoer van vocht en toxines uit het behandelde gebied. Deze massage kan helpen om eventuele fibrose (verharding van het weefsel) te verminderen, littekenweefsel te verzachten en de huidtextuur te verbeteren, waardoor een gladder en gelijkmatiger resultaat wordt bereikt na de liposuctieprocedure.

After lip massage
Over de behandeling

De after-lipo massage met de Icoone een zorgvuldig samengestelde behandeling die is ontworpen om uw herstelproces te verbeteren en uw welzijn te bevorderen na liposuctie. Tijdens deze massage wordt gebruikgemaakt van geavanceerde Icoone-technologie, die specifiek is ontworpen om de huid te verstevigen, de doorbloeding te verbeteren en het lymfestelsel te stimuleren.

Voorafgaand aan de behandeling zal uw huidtherapeut eerst het behandelde gebied beoordelen om de juiste aanpak te bepalen. Vervolgens krijgt u een bodysuit aangeboden, wat niet alleen zorgt voor hygiëne, maar ook uw huid beschermt tijdens de massage.

De Icoone-programma’s worden vervolgens aangepast aan uw specifieke behoeften en doelen. Tijdens de massage zelf zal de huidtherapeut zachte, stimulerende bewegingen uitvoeren met behulp van de Icoone rollers. Deze bewegingen zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen en de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor het herstelproces wordt versneld en eventuele zwelling wordt verminderd. De after-lipo massage met de Icoone is ontspannend, rustgevend en mag geen pijn doen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meestal worden na liposuctie een reeks van 6 tot 10 behandelingen aanbevolen, met een frequentie van één tot twee behandelingen per week. Dit kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van het behandelde gebied, de mate van zwelling en het herstelvermogen van de huid.

Tarieven After lipo massage

After lipo massage

€ 55

30 minuten

Veelgestelde vragen over

After lipo massage

De massage na liposuctie is heel bepalend voor het eindresultaat. Na de operatie kunnen er verhardingen optreden, waardoor een bobbelig weefsel ontstaat. Dit is iets wat voorkomen wordt door middel van after lipomassage.

De after lipomassage is ontworpen om de genezing na liposuctie te bevorderen. Door middel van specifieke massagetechnieken wordt de doorbloeding gestimuleerd, het vocht afgevoerd en de huidtextuur verbeterd.

Over het algemeen wordt de massage als comfortabel ervaren. Het kan in sommige gevallen lichte gevoeligheid veroorzaken, maar dit varieert per persoon. De huidtherapeut past de druk aan volgens jouw comfortniveau.

Verbeteringen in de huidtextuur en het verminderen van zwelling, verhardingen en blauwe plekken zijn vaak al merkbaar na enkele behandelingen.

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van factoren zoals het type liposuctie, individuele genezingsproces en persoonlijke doelen. Meestal word een kuur van 6 tot 10 behandelingen aanbevolen voor het optimale resultaat.

Ja, de massage kan bijdragen aan het versoepelen van littekenweefsel en het bevorderen van een gelijkmatigere huidtextuur na chirurgie.

Ja, wij adviseren voldoende water te drinken na een after lipomassage zodat je lichaam de afvalstoffen die vrijkomen tijdens deze massage goed kan afvoeren.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede