Klantenwaardering 4,9

Alles over
Camouflagetherapie

Bij Neoskin werken wij met de camouflageproducten van Derma Color en Oxygenetix. Dit zijn medische camouflageproducten die gebruikt kunnen worden om huidoneffenheden en huidaandoeningen tijdelijk te verbergen. Ook kunnen huidreacties, die na medische of cosmetische behandelingen ontstaan, met de producten van Oxygentix veilig gecamoufleerd worden. Een gewone make- up geeft bij huidoneffenheden vaak onvoldoende dekking en huidaandoeningen kunnen door het gebruik van make-up verergeren.

Voordelen van onze producten

De voordelen van de camouflageproducten die bij Neoskin gebruikt worden:

  • Volledige en onopvallende dekking
  • Bevordert het herstel van een beschadigde huid en vermindert littekenvorming
  • Veilig te gebruiken na cosmetisch chirurgie, laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie en microneedling behandelingen.
  • Waterproof, zweetbestendig, veegvast en geeft niet af op kleding
  • Bevat een SPF 25
  • Beschikbaar in een zeer uitgebreid assortiment van kleurcorrigerende tinten
  • Hypoallergeen
  • Volledig irritatievrij, zelfs bij acne, rosacea, psoriasis of eczeem
  • Geschikt voor dames en heren
  • Constante bescherming en huidverjonging wanneer het met regelmaat wordt gebruikt
Over de behandeling

Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut samen met u kijken welk camouflageproduct en welke tint een mooie dekking geeft en daarbij niet opvalt. Na de juiste camouflagekleur te hebben gevonden zal de huidtherapeut u aanleren hoe u het camouflageproduct op de juiste wijze zelf kunt aanbrengen. Wanneer een huidoneffenheid of huidaandoening effectief door middel van een andere behandeling kan worden verwijderd zal de huidtherapeut u, wanneer u dit wenst,  hier verder over informeren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandeling bestaat meestal uit 1 of 2 afspraken. Tijdens de afspraak leert de huidtherapeut u, hoe u het camouflageproduct moet aanbrengen en verwijderen.

Tarieven Camouflagetherapie

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn. Ook de camouflageproducten kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.

Camouflage therapie

€ 45

Advies product, kleur en aanbrengen van de camouflage

45 minuten

Oxygenetix

€ 79

Veelgestelde vragen over

Camouflagetherapie

Wij maken gebruik van hoogwaardige camouflageproducten van het merk Oxygenetix en Dermacolor om onvolkomenheden te verbergen. Deze producten bieden niet alleen een mooie natuurlijke dekking, maar bevorderen ook de genezing van de huid en zijn geschikt voor gevoelige huidtypen.

Oxygenetix en Dermacolor staan bekend om hun lang houdende formules. De camouflerende make-up blijft gedurende de dag goed zitten.

Ja, Oxygenetix en Dermacolor zijn speciaal ontworpen voor gevoelige huidtypes en worden aanbevolen huidspecialisten. Ze bevatten ingrediënten die de huid kalmeren, beschermen en niet afsluiten.

In de meeste gevallen kunnen je normale huidverzorgingsproducten worden gebruikt in combinatie met de camouflage. We adviseren echter mogelijk aanpassingen, afhankelijk van je specifieke behoeften.

Onze huidtherapeuten zijn getraind om de juiste kleur te kiezen die past bij jouw natuurlijke huidskleur. We zullen samen de perfecte tint bepalen.

Ja, Oxygenetix staat bekend om zijn waterbestendige en ademende formule, waardoor het geschikt is voor activiteiten zoals sporten en zwemmen. Dermacolor maakt gebruik van een fixatie poeder of spray.

Nee, Oxygenetix en Dermacolor zijn niet-comedogeen en veroorzaken geen verstopping van de poriën. Ze zijn ontworpen om de huid te laten ademen.

Het verwijderen van Oxygenetix en Dermacolor kan eenvoudig worden gedaan met milde reinigingsproducten. We zullen ook aanbevelingen doen voor de beste reinigingsroutine.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede