Klantenwaardering 4,9

Privacy Policy

Neoskin B.V., gevestigd te Enschede, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen conform de Nederlandse wetgeving, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij adviseren u om deze privacyverklaring zorgvuldig door te lezen. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0535699834 of via e-mail op info@neoskin.nl.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt gewijzigd. De meest recente versie van de privacyverklaring is te allen tijde beschikbaar op onze website. Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 11 april ’24.

Welke gegevens verwerken wij?

Neoskin B.V. kan verschillende persoonsgegevens van u verwerken. Dit gebeurt omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt via bijvoorbeeld een contactformulier op onze website. De persoonsgegevens die wij kunnen verwerken zijn onder andere:

  • Uw naam
  • Uw geboortedatum
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer en e-mailadres
  • Uw Burgerservicenummer (BSN)
  • Uw verzekeringsgegevens en verzekeringsnummer
  • Gegevens van uw huisarts
  • Uw betalingsgegevens
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens
  • Foto’s gerelateerd aan uw huid en behandeling
  • Documenten zoals verwijzingen, aanvragen voor hulpmiddelen en/of machtigingen.
  • Doel van gegevensverwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens om verschillende redenen, waaronder

  • Om contact met u op te nemen wanneer u hierom verzoekt, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail
  • Om u schriftelijk te benaderen (per e-mail en/of per post) indien telefonisch contact niet mogelijk is
  • Voor het uitvoeren van overeengekomen behandelplannen, zoals huidtherapeutische dienstverlening
  • Voor het leveren van verzekerde zorg, waarbij het verstrekken van persoonlijke en medische gegevens, evenals een verwijzing of machtiging, verplicht kan zijn
  • Voor het versturen van digitale nieuwsbrieven met informatie over onze diensten. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrieven via de afmeldlink onderaan de e-mail

Bewaartermijn van gegevens

Neoskin B.V. bewaart uw persoons- en medische gegevens conform de wettelijke verplichting (WGBO) gedurende een periode van 15 jaar.

Delen van gegevens met derden

Wij verstrekken uw persoons- en medische gegevens alleen aan derden, zoals zorgverzekeraars, huisartsen en andere (para)medische zorgverleners, indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van huidtherapeutische zorg of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit gebeurt uiteraard alleen met uw toestemming.

Websitebezoek

Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging. Deze gegevens worden geanalyseerd om het bezoek- en klikgedrag op de website te verbeteren. De informatie wordt geanonimiseerd en niet aan derden verstrekt.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en uw voorkeursinstellingen te onthouden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. U kunt ook alle eerder opgeslagen informatie via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren en de effectiviteit van onze Adwords-advertenties te meten. De verkregen informatie, inclusief uw IP-adres, wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen voor Neoskin B.V. en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik.

Beveiliging

Wij nemen passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn.

Toestemming

Indien u bij Neoskin B.V. onder behandeling komt, vragen wij uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze verklaring. Kinderen onder de 16 jaar dienen hiervoor toestemming te krijgen van hun ouder of verzorger. U heeft te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken.

Inzage, correctie of verwijdering van gegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek indienen via info@neoskin.nl. Neoskin B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Vragen of twijfels?

Indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Neoskin B.V. verzamelde persoonsgegevens, of als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Neoskin B.V.
Deurningerstraat 23D
7514 BC Enschede
Telefoon: 053 569 98 34
E-mailadres: info@neoskin.nl