Klantenwaardering 4,9

Alles over
Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt de bovenste huidlaag gepeeld.

Microdermabrasie
Over de behandeling

De microdermabrasie behandeling wordt vaak als ontspannend ervaren. We beginnen met een reiniging van het gezicht. Daarna zullen we eventuele onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters uitreinigen, waarna gestart kan worden met de microdermabrasie. Aansluitend brengen we een masker aan, passend bij uw huidtype en sluiten we af met het aanbrengen van een verzorgende en beschermende crème.

Behandelmethoden

Bij Neoskin werken we met twee verschillende methodes van microdermabrasie:

1. Microkristallen

Tijdens deze behandeling worden er microkristallen tegen de huid aangeschoten en direct weer weggezogen. Het bovenste laagje van de huid wordt op deze manier gepeeld. Dit stimuleert de huid om sneller nieuwe cellen aan te maken en de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. Dode huidcellen worden door de zuigkracht van het kopstuk direct verwijderd en doorbloeding van de huid wordt bevorderd.

2. Diamond peel

Tijdens deze behandeling wordt er met behulp van een steriel diamantkopstuk de bovenste huidlaag gepeeld. De dode huidcellen worden door de zuigkracht direct weggezogen. De huid wordt gestimuleerd om sneller nieuwe cellen aan te maken en de doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Al na één behandeling zal je huid er frisser uitzien. Om dit resultaat te behouden, adviseren wij om de behandelingen voort te blijven zetten om de 6 tot 8 weken.

 

Tarieven Microdermabrasie

Gezicht

€ 79

60 minuten

Veelgestelde vragen over

Microdermabrasie

Microdermabrasie met kristallen maakt gebruik van fijne kristallen die over de huid worden gezogen, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Dit stimuleert de celvernieuwing en bevordert een gladdere, frissere huidtextuur.

De behandeling is over het algemeen niet pijnlijk, maar je kunt een licht schurend gevoel ervaren tijdens de procedure.

Microdermabrasie met kristallen is geschikt voor het verbeteren van fijne lijntjes, ongelijkmatige huidtextuur, lichte pigmentatie, acne en acne littekens en algemene huidverjonging.

Direct na de behandeling kan je een gladdere en frissere huid ervaren. Langdurige resultaten ontwikkelen zich na een reeks behandelingen.

Het aantal microdermabrasiebehandelingen dat nodig is voor zichtbare resultaten varieert, maar over het algemeen zijn meerdere sessies nodig. Vaak wordt een kuur van 5 tot 10 behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten. Het exacte aantal behandelingen hangt af van de specifieke huidconditie en het gewenste resultaat.

Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, lichte zwelling en een lichte gevoeligheid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van korte duur.

Er is over het algemeen weinig tot geen downtime na de behandeling. Je kunt na de procedure je normale activiteiten hervatten, hoewel het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon te vermijden gedurende de eerste paar dagen.

Ja, je kunt over het algemeen je normale huidverzorgingsroutine voortzetten, maar het is belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken en agressieve producten te vermijden gedurende een korte periode na de behandeling.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede