Klantenwaardering 4,9

Alles over
Behandeling tegen haaruitval

Heeft u last van haarverlies? Dunner wordend haar of kale plekken op de hoofdhuid of in de baardgroei? Geen reden tot paniek, maar onderneem wel actie.

Tijdens de behandeling werken wij met de producten van Toskani. Neoskin is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende vormen van alopecia en beschikt over de complete productlijn van Toskani voor medisch en thuisgebruik. Het doel van de 360 graden behandeling is om haaruitval tegen te gaan, de haargroei te stimuleren en het haar dikker te maken.

Welke soorten zijn er?

De verschillende vormen van haaruitval uit:

Telogeen Effluvium

Deze vorm van haaruitval is niet definitief. Dit betekent dat de haarzakjes nog intact zijn en dat de haargroei gewoon weer terug kan komen. Bij Telogeen effluvium zit er een verstoring in de haargroeicyclus. Dit kan door verschillende oorzaken komen. Bijvoorbeeld door:

 • Te snel afvallen
 • Stress
 • Depressie
 • Langdurige ziekte
 • Na de zwangerschap
 • Een tekort aan vitamine D
 • Medicatie of anticonceptie

Genetische oorzaak (Alopecia Androgene)

De term Androgene betekent dat hormonen de grootste rol spelen bij haarverlies. Alopecia kent verschillende vormen:

 • Alopecia Areata (begint met grote of kale plekken op het hoofd die zich kunnen uitbreiden over de rest van het lichaam).
 • Alopecia Cicatricialis (wanneer er littekenvorming is op de huid, zal hier geen haargroei plaatsvinden waardoor er kale plekken ontstaan).
 • Alopecia Traumatica (door beschadiging van het haar door externe invloeden kan het haar afbreken).
 • Alopecia Diffusa (onverwachts overmatig haarverlies na bijvoorbeeld medicatie of langdurig ziekte).
Mesotherapie
Over de behandeling

Als voorbereiding op de behandeling wordt het te behandelen gebied eerst in gemasseerd met een peeling. Deze heeft een exfoliërende werking op de hoofdhuid waardoor de cocktails, welke gebruikt worden tijdens de behandeling, beter kunnen worden opgenomen en hun werkstoffen beter af kunnen geven. Tijdens de behandeling zullen we strook voor strook de hoofdhuid behandelen. We combineren microneedling met speciaal samengestelde cocktails om de haargroei te stimuleren. Met microneedling worden er middels snel op en neer gaan van hele kleine naaldjes allemaal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor de cocktails de haarzakjes beter kunnen bereiken. De cocktails zijn rijk aan peptides, voedingsstoffen en een hoge concentratie vitamines, welke de haarzakjes voeden en de microcirculatie stimuleren.

Wat kan ik zelf doen?

Thuis ga je aan de slag met de Anti-Hair Loss Lotion en de DensiHair Boost Capsules. De Anti-Hair Loss Lotion wordt iedere ochtend en avond op de hoofdhuid in gemasseerd. Het voordeel van de Anti-Hair Loss Lotion is dat het geen vette waas achter laat. De lotion is een unieke oplossing om haaruitval te stoppen en bestaand haar te versterken. Dit geldt hetzelfde voor de DensiHair Boost Capsules. De capsules zijn supplementen die de haargroei stimuleren.

Beide producten bevatten unieke ingrediënten met als hoofdingrediënt: Sabal Serrulata (plantsoort). De vruchten van Sabal Serrulata zijn rijk aan vetzuren, fytosterolen en flavonoïden. Verder bevat Sabal serrulata stoffen die een remming van 5a-reductase geven, en zo tot een reductie van dihydrotestosteron leiden. Dit resulteert in het verminderen van haarverlies!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. De eerste 4 behandelingen zullen wekelijks plaats vinden. De 4e tot 8e behandeling vinden plaats om de 2 weken. Wanneer het optimale resultaat is bereikt adviseren wij eens in de drie maand een behandeling om het resultaat vast te houden.

Tarieven Behandeling tegen haaruitval

Mesotherapie Anti-hairloss

€ 120

Kuur

Mesotherapie Anti-hairloss

€ 895

8 behandelingen

Veelgestelde vragen over

Behandeling tegen haaruitval

Mesotherapie tegen haaruitval omvat het insluizen van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen direct in de hoofdhuid met de Mesojectgun van Toskani. Dit bevordert de bloedcirculatie, versterkt de haarzakjes en stimuleert haargroei.

Een behandeling met de Mesojectgun is niet pijnlijk.

Na de behandeling kan er lichte roodheid optreden, maar dit verdwijnt snel. Je kunt je dagelijkse activiteiten direct hervatten.

Resultaten variëren, maar verbeteringen kunnen na enkele sessies merkbaar zijn. Langdurige resultaten worden vaak gezien na een reeks behandelingen.

Het aantal benodigde sessies ligt tussen de 6 en 10 behandelingen en hangt af van de ernst van het haarverlies. Een behandelplan wordt op maat gemaakt tijdens het intakegesprek.

Toskani-ampullen bevatten een mix van voedingsstoffen, aminozuren en groeifactoren die specifiek zijn samengesteld om de haargroei te stimuleren en haarverlies te verminderen.

In een enkel geval kan mesotherapie niet geschikt zijn, bijvoorbeeld bij bepaalde medische aandoeningen. Dit wordt tijdens het intakegesprek beoordeeld om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede