Klantenwaardering 4,9

Alles over
Vi Peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijke bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnenuit opbouwt. Daarnaast is VI peel de enige peeling die geschikt is voor behandeling van zowel de lichte als de donkere huid.

Waarvoor kan de VI peel worden ingezet?

  • Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
  • Acné en onzuiverheden – VI Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.
  • Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.
VI Peel
Over de behandeling

De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereid. Daarna wordt de VI Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Iedere behandeling bevat een speciaal samengesteld post-peel-kit met ‘pre-soaked towelettes’. Deze doekjes geven de huid een extra intensieve boost na een VI peel behandeling en stimuleren de exfoliatie van de huid.

De eerste dag na de behandeling is het nog niet zichtbaar dat u een behandeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit. Vanaf de tweede en derde dag begint het daadwerkelijke peelingproces, er ontstaan schilfertjes en velletjes. Na circa 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u het eerste resultaat. In de weken hierna zal de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren.

Bij elke VI Peel is de nazorgkit gratis inbegrepen.

De VI Peel Nazorg Kit is speciaal samengesteld om de huid te kalmeren, te hydrateren en te beschermen na een VI Peel-behandeling. Deze kit bevat zorgvuldig geselecteerde producten van VI DERM die essentieel zijn voor een optimaal herstel van de huid na de peeling. Het omvat een milde reiniger om de huid zachtjes te reinigen, een goede zonbescherming om de huid te beschermen en een speciale post-peeling crème om de huid te verzachten en te herstellen. Met de VI Peel Nazorg Kit kun je de beste resultaten behalen en je huid verzorgen na de peeling, waardoor een stralende en gezonde teint wordt bevorderd. 

Voordelen VI Peel

  • Comfort – de synergetische mix van ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling nagenoeg pijnloos aanvoelt.
  • Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, na de peel behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
  • Minimale hersteltijd – binnen 1 week spraakmakende resultaten; een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
  • Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

Advies

De VI Derm huidverzorgingslijn  is ideaal ter ondersteuning van een VI Peel behandeling. Door dagelijks gebruik voor en na de peeling wordt de huid optimaal voorbereid en helpt het de resultaten van de VI Peel behandeling zo lang mogelijk vast te houden en te versterken.

Tarieven Vi Peel

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

VI Peel Regular

€ 225

Heeft een krachtig werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntje en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

60 minuten

VI Peel Precision Plus

€ 245

Zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma en pigmentatie.

60 minuten

VI Peel Purify met Precision Plus

€ 225

Een extra krachtige peeling tegen acne en acne littekens.

60 minuten

Veelgestelde vragen over

Vi Peel

De VI Peel is een medische peeling die speciaal is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Het is een veilige en effectieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en huidtinten.

De VI Peel bevat een unieke combinatie van krachtige ingrediënten, waaronder trichloorazijnzuur (TCA), salicylzuur, retinoïnezuur, fenol en vitamine C. Deze ingrediënten werken samen om de bovenste lagen van de huid te exfoliëren, onzuiverheden te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

De meeste mensen ervaren slechts milde tintelingen of een lichte prikkeling tijdens de behandeling, die meestal goed te verdragen is. Na de behandeling kan de huid licht rood worden en een lichte schilfering vertonen, maar dit is normaal en verdwijnt binnen enkele dagen.

Het herstel na een VI Peel peeling varieert van persoon tot persoon, maar over het algemeen duurt het ongeveer 7 dagen voordat de huid volledig is hersteld. Tijdens deze periode kan de huid rood zijn en schilferen, maar het gebruik van specifieke nazorgproducten kan helpen om het herstelproces te versnellen.

Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om 1 tot 3 VI Peel-behandelingen te ondergaan, meestal met tussenpozen van 4 weken. De huidtherapeut kan een behandelplan op maat voor je opstellen, afhankelijk van jou specifieke huidprobleem of wens.

Ja, het is belangrijk om de nazorginstructies van de huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om de beste resultaten te behalen en complicaties te voorkomen. Dit omvat het vermijden van directe blootstelling aan de zon, het gebruik van specifieke nazorgproducten en het vermijden van het aanraken of pulken aan de behandelde huid.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede