Klantenwaardering 4,9

Alles over
PRX-T33 skin-booster

De PRX-T33 peeling Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.

De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

Kenmerken en voordelen:

  • Direct zichtbaar effect.
  • Geen hersteltijd van de huid, door de unieke samenstelling.
  • Korte behandeltijd
  • Geschikt voor alle huidtype
  • Instant boost: hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.
  • Anti-aging: Optimaal effect na kuurverband. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.
  • Inclusief setje sachets van de WiQo Dermocosmetic crèmes als nabehandeling en voor een versterkend effect.
  • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, bindweefselmassage.
PRX behandeling dichtbij
Over de behandeling

Tijdens de behandeling brengt de huidtherapeut het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt stevig in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. Nadat deze lagen zijn  ingewerkt wordt de huid gereinigd. De huid ziet er direct fris en stralend uit. Direct na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit. De dag na de behandeling kan de huid heel iets roder zijn, maar dit trekt binnen een dag weer weg. In de dagen na de behandeling kan een lichte vervelling optreden.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder de donkere huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het advies is om deze behandelingen in een kuur van 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u tot een week na de behandeling de WiQo Dermocosmetics, hiervan krijgt u per behandeling sachetjes met nabehandelingscrème mee voor thuis.

Tarieven PRX-T33 skin-booster

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

PRX-T33 No Needle Skin Booster

€ 100

30 minuten

PRX-T33 No Needle Skin Booster in combinatie met de Dermapen Microneedling

€ 165

60 minuten

Veelgestelde vragen over

PRX-T33 skin-booster

De PRX-T33 Skin Booster-behandeling is een niet-invasieve peeling die de huid exfolieert en tegelijkertijd stimuleert. Het bevat een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide, die samen de huid vernieuwen en verjongen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

In tegenstelling tot andere sterkere peelings veroorzaakt de PRX-T33 Skin Booster-behandeling weinig tot geen pijn of ongemak. Sommige mensen ervaren een lichte brandend gevoel tijdens de behandeling, maar dit is meestal goed te verdragen.

De behandeling biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, vermindering van pigmentatieproblemen, verstrakking van de huid en algemene huidverjonging.

Direct na de behandeling kan je een directe verbetering van de huidtextuur en uitstraling ervaren. Langdurige resultaten ontwikkelen zich na een reeks behandelingen.

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van je specifieke huidprobleem en individuele huidconditie. Over het algemeen worden 3 tot 6 behandelingen aanbevolen voor optimaal resultaat.

Mogelijke bijwerkingen zijn milde roodheid, lichte zwelling of een warm gevoel op de behandelde gebieden. Deze bijwerkingen zijn meestal van korte duur en verdwijnen binnen enkele uren tot dagen.

Er is over het algemeen weinig tot geen downtime na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten, hoewel het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon te vermijden gedurende de eerste paar dagen.

Ja, de PRX-T33 Skin Booster-behandeling is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede