Klantenwaardering 4,9

Alles over
Plasmalift

Met de plasmalift kan je overtollige huid verminderen of verwijderen zonder te snijden en hiermee de huid liften en verstrakken.

Plasmalift
Over de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht. Nadat deze is ingetrokken worden er met de plasmapen puntsgewijs allemaal gaatjes in de huid gemaakt. Het naaldje raakt de huid niet, maar projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak wanneer je boven de huid hangt. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Doorgaans kan je uitgaan van gemiddeld 2 behandelingen met een tussenpose van 6 weken. Afhankelijk van het behandelgebied en de conditie van de huid, wordt bepaald hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

Tarieven Plasmalift

Onderoogleden

€ 225

Bovenoogleden

€ 225

Frons

€ 75

Neus-lippenplooi

€ 95

Kaaklijn

€ 225

Veelgestelde vragen over

Plasmalift

Een plasmaliftbehandeling maakt gebruik van geïoniseerde gasmoleculen om kleine vonken te genereren, die zorgen voor een gecontroleerde verhitting van de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot

Plasmalift kan worden toegepast op verschillende gebieden in het gezicht, hals en het decolleté. Het is effectief voor het verminderen van rimpels, liften van hangende oogleden en het verzachten van diepere rimpels.

Direct na de behandeling kan er een direct zichtbare verstrakking zijn. Het volledige resultaat ontwikkelt zich geleidelijk in de weken na de behandeling, naarmate de huid zich vernieuwt.

De duur van een plasmaliftsessie varieert afhankelijk van het te behandelen gebied. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 30 minuten tot een uur.

De hersteltijd na een plasmaliftbehandeling kan variëren afhankelijk van factoren zoals de individuele huidreactie, het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling.

Onmiddellijke reactie: Direct na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden op de behandelde gebieden. Dit is normaal en wordt meestal als mild tot matig ervaren.

Eerste paar dagen: In de eerste dagen na de plasmaliftbehandeling kan de zwelling toenemen. Ook ontstaan er kleine korstjes op de behandelde plekken. Het is belangrijk om de korstjes niet te verwijderen, omdat ze een beschermende rol spelen in het genezingsproces.

Een week na de behandeling: Na ongeveer een week beginnen de korstjes vanzelf af te vallen. De zwelling neemt af en de roodheid begint te verminderen. Tijdens deze periode is het belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht en het gebruik van make-up op het behandelde gebied te vermijden.

Tweede week: Tijdens de tweede week na de plasmaliftbehandeling zou de meeste zwelling en roodheid aanzienlijk verminderd moeten zijn. De huid begint te genezen, maar het kan zijn dat er nog enige gevoeligheid aanwezig is.

Langere termijn: Volledig herstel kan enkele weken duren, en het uiteindelijke resultaat ontwikkelt zich geleidelijk in de komende maanden, omdat de huid zich vernieuwt en collageen wordt aangemaakt.

Het is essentieel om de nazorginstructies van de huidtherapeut op te volgen, waaronder het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht, het gebruik van aanbevolen verzorgingsproducten en het vermijden van agressieve huidverzorgingsproducten tijdens het herstelproces.

De resultaten zijn over het algemeen langdurig, maar het verouderingsproces gaat door. Een onderhoudsbehandeling kan worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Plasmalift is geschikt voor diverse huidtypes, maar vanwege het risico op hyperpigmentatie behandelen we geen donkere huid.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede