Klantenwaardering 4,9

Acne behandeling

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Neoskin terecht voor acne behandelingen. Een acne behandeling bestaat uit verschillende onderdelen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die altijd afgestemd zijn op de ernst van uw acne, het soort acne en uw huidtype.

Acnetherapie
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is vooraf niet precies aan te geven. Dit is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de acne. Vaak is na het starten van de thuisbehandeling en de eerste behandeling al een verbetering zichtbaar. In de meeste gevallen wordt gestart met behandeling om de 2 tot 3 weken. Wanneer de acne niet meer actief is kan de behandelfrequentie afgebouwd worden. De huidtherapeut werkt ernaar toe dat u uw huid zo snel mogelijk alleen met thuisbehandeling kunt onderhouden. In sommige gevallen kunnen onderhoudsbehandelingen door de huidtherapeut gewenst zijn.

Acne behandelingen komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende polis. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van huisarts of specialist kan hiervoor nodig zijn.

Tarieven Acne behandeling

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

Acne diepte reiniging + peeling

€ 56

30 minuten

Acne diepte reiniging Plus

€ 79

Met deze uitgebreide behandeling wordt er naast de diepte reiniging een sterke peeling aangebracht. Afsluitend wordt de de huid met een peel off masker of lichttherapie gekalmeerd, tevens hebben deze een antibacteriële werking op de huid.

60 minuten

Dermalux blue light lichttherapie kuur

€ 320

Blauw licht (415nm) zorgt voor vermindering van de bacteriën die bijvoorbeeld acné veroorzaken. Blauw licht verminderd ook de talgproductie en verbetert de huidbalans. Geschikt voor het behandelen van huidvlekken en oneffenheden op de huid.

Kuur van 10 behandelingen

Veelgestelde vragen over

Acne behandeling

Onze acnebehandelingen kunnen variëren, maar in de meeste gevallen bestaat de behandeling uit een diepte reiniging van de huid, het uitvoeren van chemische peelings of het gebruik van lichttherapie om ontstekingen te verminderen.

Resultaten variëren per persoon en hangen af van de ernst van de acne en het gekozen behandelplan. In sommige gevallen kunnen verbeteringen al na de eerste behandeling zichtbaar zijn, terwijl het in andere gevallen wat langer kan duren.

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en van voorbijgaande aard, maar in de meeste gevallen reageert de huid de eerste dagen na de behandeling met een lichte roodheid, droogheid of schilfering. Risico’s zijn zeldzaam en kunnen tijdens een intakegesprek worden besproken.

Het herstel varieert afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd. In de meeste gevallen kunnen patiënten hun normale activiteiten snel hervatten, maar het is mogelijk dat de huid enkele dagen tot een week nodig heeft om volledig te herstellen.

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de ernst van de acne en de reactie van jouw huid op de behandeling. Een behandelplan op maat wordt tijdens het intakegesprek opgesteld.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om je huidverzorgingsroutine aan te passen om de behandeling optimaal te ondersteunen. Dit wordt tijdens het intakegesprek besproken.

Tijdens het intakegesprek zullen we jouw huidige medicatie en huidverzorgingsproducten bespreken om mogelijke interacties te beoordelen en aanbevelingen te doen voor het beste behandelresultaat.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede