Klantenwaardering 4,9

Wij helpen je graag verder

Over Neoskin

Neoskin is een paramedische praktijk voor huidtherapie gevestigd in Enschede. U kunt bij Neoskin terecht  voor een breed aanbod van huidtherapeutische en huidverbeterende behandelingen, oedeemtherapie en verschillende laserbehandelingen. Bijvoorbeeld huidklachten als acne, overbeharing, pigmentproblemen, couperose en andere oppervlakkige vaatproblemen, littekens, storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden. Door middel van verschillende behandeltechnieken, manueel maar ook met apparatuur zoals licht- en lasertherapie kunnen wij deze huidproblemen goed behandelen. Door een uitgebreid aanbod van behandelingen en apparatuur kunt u bij Neoskin altijd rekenen op een passende behandeling, afgestemd op uw behoefte.

Onze therapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitregister Paramedici.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede

Kosteloos en vrijblijvend

Gratis intake gesprek

Voorafgaand aan een behandeling bij Neoskin vindt altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeut uw klacht en/of wens met u bespreken, de huid beoordelen en u informeren over de behandelmogelijkheden. Afgestemd op uw behoefte wordt een behandelplan opgesteld en krijgt u de nodige informatie mee voor thuis.

Afhankelijk van uw wens en de aard van de behandeling is het in sommige gevallen mogelijk om aansluitend aan het intakegesprek behandeld te worden.

Voor een afspraak bij Neoskin heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Vergoeding huidtherapie

Bij een aanvullende verzekering worden de volgende behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie
  • Laserontharing en elektrische epilatie (alleen van het gezicht)
  • Littekentherapie
  • Oedeemtherapie (aanvullend en basisverzekering)

U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Een verwijzing van huisarts of specialist kan in sommige gevallen nodig zijn om voor deze vergoeding in aanmerking te komen.

Neoskin vergoede zorg huidtherapie