Klantenwaardering 4,9

Alles over
Clearlift: anti-aging

Met deze laser kan je het effect van een mini facelift behalen zonder te hoeven snijden en zonder hersteltijd. De opperhuid blijft namelijk intact bij deze behandeling. Dit zorgt er ook voor dat deze behandeling geschikt is voor elk huidtype en het gehele jaar door kan worden uitgevoerd: zelfs in de zomer!

Clearlift laserbehandeling dichtbij
Over de behandeling

De behandeling met de Clearlift laser is geheel pijnloos en wordt zelfs als ontspannend ervaren . De laser schiet kleine gaatjes in de huid, terwijl de opperhuid intact blijft. Op deze manier wordt de huid gestimuleerd om meer eigen collageen en elastine aan te maken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij adviseren om de Clearliftbehandelingen in kuurverband te doen. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen eens per 2 weken. Daarna is het van belang om het behaalde resultaat te behouden met een behandeling om de 4 of 6 maanden.

Tarieven Clearlift: anti-aging

Losse behandeling

Gezicht

€ 150

Hals

€ 120

Rondom ogen

€ 65

Onderste gedeelte gezicht

€ 120

Bovenste gedeelte gezicht

€ 120

Kuur

Gezicht

€ 450 of € 800

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Hals

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Rondom ogen

€ 250 of € 350

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Onderste gedeelte gezicht

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Bovenste gedeelte gezicht

€ 450 of € 600

Kuur van 4 of 6 behandelingen

Veelgestelde vragen over

Clearlift: anti-aging

De Clear Lift Laser maakt gebruik van niet-ablatieve fractionele laserenergie om diep in de huidlagen te dringen zonder de opperhuid te beschadigen. Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, wat resulteert in een verstevigde huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Je kunt een licht warmtegevoel ervaren, maar dit is zeer goed te verdragen.

De behandeling biedt verschillende voordelen, waaronder huidverstrakking, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verbetering van de huidtextuur en vermindering van pigmentvlekken en zonneschade. Het is geschikt voor alle huidtypen en vereist geen hersteltijd.

Direct na de behandeling kan je een directe verstrakking en verfrissing van de huid ervaren. Langdurige resultaten ontwikkelen zich na een reeks behandelingen, met verbeteringen die geleidelijk optreden na elke behandeling.

Mogelijke bijwerkingen zijn milde roodheid, lichte zwelling of een lichte warmte op de behandelde gebieden. Deze bijwerkingen zijn meestal van korte duur en verdwijnen binnen enkele uren.

Nee, er is over het algemeen weinig tot geen hersteltijd na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

Ja, de Clear Lift Laser-behandeling is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het kan worden aangepast aan de individuele behoeften en huidcondities.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede