Klantenwaardering 4,9

Alles over
MesojectGun

Met de MesojectGun kan op een veilige, prettige, pijnloze en efficiëntie manier de huid gestimuleerd worden om werkzame stoffen beter en dieper op te nemen. Dit gebeurt door middel van een techniek dat elektroporatie (elektrische pulsen) genoemd word. dit word gecombineerd met een speciale mico-exfoliatie kopstuk, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Met deze behandeling kunnen we werkzame ingrediënten tot 4 mm diep in de huidcel sluizen, daar waar het zijn werk kan doen.

De behandeling is geschikt voor zowel het gelaat en lichaam, maar ook lokaal als bijvoorbeeld versteviging van de hals kaaklijn. Het word ook ingezet als hoofdhuidbehandeling om haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan.

Omdat er geen injecties nodig zijn, is er geen hersteltijd en kan de behandeling bij elk huidtype veilig ingezet worden.

mesojectgun gezicht
Over de behandeling

Het apparaat word gebruikt met een handstuk, hierop zit een kopstuk waarmee opwaartse banen over de huid gemaakt worden om de huid te behandelen. Door het naadloze apparaat is de behandeling pijnloos. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van actieve werkstoffen zoals onder andere peptiden, vitaminen, mineralen en hyaluronzuur.

Voor elke hulpvraag wordt er een unieke cocktail aan werkzame stoffen samengesteld. De behandeling op het gelaat word afgesloten met een masker. Tijdens het inwerken van het masker wordt de huid extra gekalmeerd en het huidherstel bevorderd. Het masker droogt op als een rubberen laag en word nadien verwijderd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er is resultaat vanaf de eerste behandeling, de huid krijgt een direct liftend effect en er ontstaat een natuurlijke gezonde glow doordat de doorbloeding van de huid verbeterd is. Op den duur word de aanmaak van collageen gestimuleerd en het verbeterd de algehele huidconditie, waardoor er op langer termijn ook resultaten verkregen worden.

MesojectGun therapie kan ok helpen bij het verminderen van haaruitval van verschillende oorsprong waaronder alopecia bij zowel mannen als vrouwen. De cocktails bevatten hoge concentraties aan werkzame bestanddelen om de bloedcirculatie van de hoofdhuid te bevorderen, haargroei te stimuleren en haarfollikels te versterken. Dit komt tot stand door de aanvoer van voedingsstoffen uit de mesococktails te bevorderen. Hierdoor zal haaruitval afnemen en bestaand haar worden versterkt. Het werkt in op de verschillende fases van de haarcyclus.

Voor de huidverbetering is het raadzaam om een kuur van 4-6 behandelingen te ondergaan om de 3-4 weken.

Voor de hoofdhuidbehandeling om haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan adviseren wij een kuur van 8 behandeling.

Tarieven MesojectGun

Hele gelaat

€ 129

Bestaande uit: reiniging + diepte reiniging + peeling + MesojectGun + TKN coctail + TKN Peel off mask + verzorgende crème.

60 minuten

Deel van het gelaat

€ 89

45 minuten

Rondom de ogen

€ 65

30 minuten

Mesotherapie haaruitval

€ 120

Kuur

Mesotherapie haaruitval

€ 895

8 behandelingen

Veelgestelde vragen over

MesojectGun

De mesojectgun maakt gebruik van elektroporatie, een techniek waarbij elektrische pulsen worden toegepast om de celmembranen tijdelijk doorlaatbaar te maken. Dit vergemakkelijkt een betere opname van actieve ingrediënten in de huid.

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Klanten ervaren doorgaans slechts milde tintelingen of een lichte druk tijdens de elektroporatie, en we passen de intensiteit aan op basis van individuele comfortniveaus.

  • Huidveroudering
  • Acne en acnelittekens
  • Rosacea
  • Donkere kringen en wallen (verlies van elasticiteit rondom de ogen)
  • Haarverlies
  • Doffe en gedehydrateerde huid
  • Y-zone (dubbele kin, kaaklijn verstrakking)

Resultaten kunnen variëren, maar de meeste klanten ervaren direct na de behandeling een verbeterde huidtextuur en glans. Langdurige resultaten ontwikkelen zich meestal na een reeks behandelingen.

Er is geen hersteltijd na de behandeling. Dankzij de onmiddellijke verbetering van huidtextuur en glans is dit de perfecte behandeling wanneer je huid er op zijn best moet uitzien, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een feestje.

Ja de behandeling met de Mesojectgun van Toskani is geschikt voor bijna alle huidtypes. Een analyse van de huid wordt uitgevoerd tijdens het intakegesprek om de geschiktheid van de behandeling voor jouw huid te beoordelen.

De resultaten kunnen langdurig zijn bij regelmatig onderhoud en het volgen van een goede huidverzorgingsroutine. Het is aan te raden om periodieke onderhoudsbehandelingen te plannen voor het behoud van de resultaten.

Plan vandaag nog een afspraak in

Kom jij ook langs voor een gratis intakegesprek?

Maak een afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak bij Neoskin - Jouw specialist in huidtherapie in Enschede