Peelings Enschede

Peelings zijn vloeistoffen met bepaalde zuren die op de huid aangebracht worden om de huid te ex-foliëren. Enkele dagen na de behandeling schilferen de oude huidcellen af en de aanmaak van jonge, nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Door dit proces zullen fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen minder zichtbaar worden. De huidstructuur en de aanmaak van collageen verbetert, de aanmaak van talg en mee-eters in de huid vermindert.

Peelings kunnen op basis van de aanwezige concentraties van de ex-foliërende bestanddelen en de diepte waarop deze in de huid kunnen doordringen onderverdeeld worden in: oppervlakkige, medium en diepe peelings.

chemische-peelings

Welke peeling voor u geschikt is en welke peeling voor uw huid het beste werkt is afhankelijk van uw huidtype, de conditie van de huid en indicatie waarvoor de peeling wordt in gezet.

Bij Neoskin wordt gewerkt met verschillende soorten peelings van het merk Enerpeel en ViPeel. Door te werken met verschillende soorten peelings kunnen bij Neoskin verschillende indicaties en huidtypes, waaronder ook de donkere huid, op een veilige en effectieve manier worden behandeld.

Voor meer informatie over de soorten peelings:

Indicaties:

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: